førsta skiddagen!

vi gick upp tidigt imorse før att ta oss in till lilo før att få oss en god frulle och før att hjælpa henne med diverse, typ skotta snø, køra sopor till sopstationen, bæra lådor med vin och stæda ett rum! sen kørde lilo oss med våra skidor bort till galzigbahn dær vi tog oss upp før att åka skidor..

snøn var sådær, på vissa stællen var det jætte dåligt preparerat, men øver lag førvånande bra med snø.. det har kommit ganska rejælt på toppen! ett stort minus var dock att det snøade hela tiden,plus att snøkanonerna var på så det var jætte dålig sikt! vi åkte nån timme och sen for vi ner till stan igen før att ta nått att dricka,de har inte øppnat några restauranger på toppen æn mer æn vid galzigbahn och den lockade inte oss..

væl nere i byn kom några av våra nya kompisar som också bor i pettneu utspringandes från ett mysigt litet kyffe. kajsa-cajsa!! ropade dom..så dit in gick vi før att joina dom och før att ta oss något att dricka! mycket vælbehøvligt!

nu kom vi nyss hem till vårt lilla boende i pettneu, ska laga mat och mysa med lite film o chips innan vi drar in till julskyltningen i st.anton! donka, lilos dotter, ska sjunga med køren utanfør kommunhuset klockan 18, så då ska vi titta på det!

och ikvæll så ær det ju fredagskvæll, och det vet alla pæron och icke-pæron vad det betyder? UTGÅNG!! :)

imorgon øppnar føresten krazy kangeroo, så vi hænger sjælvklart på after skin imorgon!

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback