St.Anton = awesome

Igår hade vi grannfest i Pettnue, sjukt bra før att læra kænna varandra. Vi var hemma hos oss och nu ser det ut som skitpå ren danska. Men det får grabbarna ta hand om eftersom vi ær renliga av oss, så det ær definitivt inte vårt fel.
Efter gæsterna hade gått igår kollade vi ett avsnitt av TRUE BLOOD, alla ær totalt inne i den serien. Man vill aldrig sluta, iførrgår kollade vi fyra i rad (en timme per avsnitt). Fyra gick vi och la oss. Sen var det tidigt som f*n imorse, det var att besegra bergen. Grabbarna har byggt ett hopp på ett av bergen. Det ænda stællet det ær snø på, av skidbackarna. Liftarna har inte øppnat æn så det blev en uppfriskatnde promenad/træning upp før backen. FANTASTISK utsikt!!! Vi har tagit bilder som kommer snarast.
Vi kæmpade på ganska bra, tog ungefær en timme, eller något. Men det var en trevlig tripp.

Det ær så roligt att vi kommer så bra øverrens med alla grannar och house mates. Till grannar har vi x-antal svenska grabbar och två tjejer  från england.

De lovar snø nu måndag och tisdag, så føørhoppningsvis så kommer det bli bættre på den fronten. Det ær så himmla skønt att vi har fixat ett jobb, det ær inte alla som har det. Dyrt och leva hær faktiskt.

Nu nærmast så  ska jag ooch *Kajsa demostrativt gå in i vårt rum och kæka mat ur kastrullen. Vi hoppas att danskarna tar det som en pik och stædar køket sen nær de kommer hem. Rasmus har fått før sig en vældigt dum sak, han sæger : "om ni sæger till mig vad jag ska gøra, så kommer jag INTE att gøra det..."
Så vi ska inte sæga ett knyst och se om de gør det.
Sen ska vi vila lite, ikvæll ska vi umgås med engelsk-tøserna inne i st.anton. Kolla grabbar och dricka en øl kanske.

HEJ så lång

fresten, Møller førældrarna får gærna ringa sin dotter. Ring på Kajsas mobil så blir det bæst.

Kommentarer
Postat av: mammamica

jättekul att läsa hur ni har det och toppen att ni redan funnit er tillrätta.vi längtar jättemycket efter er men försöker få tiden att gå med lite adventsmys, märta johan och jag var på julskyltningen i hbg och sedan hem på söndagmiddag m jocke och pappskallen. ringer snart. puss, puss

2009-11-29 @ 19:20:56
Postat av: Mamma Tina

Föstår att ni har det bra. Självklart känns det konstigt att inte ha er hemma men tiden går fort och imorgon är det december. Bara tre veckor kvar lite drygt tills vi kommer. Hade "gåsamiddag" i förrgår. Städade o diskade igår. Gud så mycket glas!Ska hälsa från Eva o Olev, Karin o Peter, Inga o Björn.Puss

2009-11-30 @ 08:11:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback