inte fullständigt magiskt, det är helt annat.

Tja tja bloggen!
Gissa vem som tar tag i bloggningen om inte Möller?! Både jag och Kajsa skämms innerligt för denna dåliga uppdatering och vi ber nu ödmjukast om ursäkt. Den underbara förklaringen är faktiskt att vi har haft så förbannat mycket att göra, vi har varit hur aktiva som helst. Vi har åkt rodel och skidor och festat och hör och häpna testat snowboard, afterskiat, jobbat, sovit...ja gud vet vad. Ballast var när vi åkte snowboard för första gången (eller min andra) jag åkte ter dagar, första dagen i barnbacken med Donkas kusin som lärare och mina ter favorit pojkar +kajsa som publik. Andra dagen fick jag med mig Kajsa, vi bestämde oss för att glida ner till afterskin en fin torsdag (röd backe) det gick som smort. Riktigt grymma och nöjda och framförallt söta stod vi och dansade med snowboardskor på borden (sjukt mycket bättre än pjäxor, med pjäxor får man hemska blåmärken..been there done that). Tredje dagen tänkte vi att vi var ju så fantastikt bra sist så vi tar en fin blå backe enda bort till Rendel! Det gick bra....typ....tills jag klanatar mig och gör en REJÄLL vurpa och fångar mig med handleden, BANG!!! så har man fått en kanonstukning i hela armen. Det blev att ta taxi till farbro Doktorn, inget brutet men fortfarande ont. Stukad och bandagerad för tio dagar. Kajsa och Alex har fått jobbat för mig, kajsa delar min mat och duschar mitt hår och första dagarna fick hon klä på mig också...Vilken pingla säger jag bara, en sån som henne borde ni också ha. Riktigt sliten har hon varit nu de senaste dagarna dock då hon får jobba dubbelpass på både mitt och henne egna jobb. Life sucks sometimes, men jag har haft det ganska gött i en vecka nu...fått sova och så. Ärligt talat har jag bara suttit på Rendel beach och solat med de underbara människorna borta på Dilara (ett säkerligen felstavat ställe hemma i Pettneu). Men vi har ju ett mysigt Pettneu-gäng det har vi, blir sån myskänsla varje gång när vi alla är sammlade. Det bästa med dem är att nästan alla är från malmö/lund så när vi kommer hem har vi fortfarande relativt nära..Hoppas man fortfarande kan umgås någon gång sisådär ibland. Men redan nu så finns det ju ett par planerade "återträffs-fester", känns bra.
Jag har så mycket att berätta egentligen, men jag kommer inte ihåg och på vad att skriva (Mvg svenska C där). Alex har ett par vänner från Norge här, jag förstår norska dömycket mer än danska, det kan jag ju säga direkt. Dock tycker Diderik (som en av de små liven heter) att det surrar flugr innanför pannbenet på mig, men han vet ju inte vad han själv pratar om, så hur ska jag då kunna förstå?! Det första han sa till mig efter han frågat om jag ville ha en öl var "du likner en polakjenta"....tack?!?!..eller?!..best friend forever.
Vår Alex dock, han har tenta nästa vecka, han har inte varit kontaktbar på flera dagar. Hoppas det ger possitiva resultat.

Jag märker att jag skriver en sjukt tråkig löpande text att läsa, ber om ur-säkt. Jag har en plastskena och massa bandage över hela min högerhand, så jag skyller på det.

Nu har det precis varit Göteborgsvecka här i st.anton och IDAG börjar skåneveckan, alla säger att det brådas utgång varje dag nu kommande vecka. Jag som börjar jobba och allt. scheiss dreck!

Nej nu orkar jag inte skriva mer, ikväll hoppaas jag på en mysig filmkväll. Fick nämligen 1kg godis av mor min idag. Oj vad jag saknar er alla familjen!!<3

Powder and out

LAVINFARA

"var rädda om er"
"dö inte nu"
"håll ihop pojkar"


Jag känner mig som en morsa för tillfället, mina små pojkar är ute och kraschar puder och sliter skidorna..Jag har också slitit mina hyrskidor i några timmar idag, men jag gör det bäst i pist. Varför åka puder när det var två som omkom i en lavin igår och högsta lavinfara idag?! Dumt, men döden är spännande, det är den.
Ringde precis favvo Alex eftersom han skickade ett sms tidigare idag "är du hemma? jag glömde min sökare hemma nämligen"....Har inte fått tag på honom på hela dagen, men nu när han hade kommit hem så. "LEVER DU?!?!" han gjorde men det hade gått en lavin tio meter bakom honom och hans kompis fastnade med snö upp till bröstet. Tur i oturen?!
USCH, läskigt.
glöttig jag är!

Pisten var inte helt fel den heller, pucklor överallt och inte alls mycket is. man skuttade fram genom svängarna! Riktigt roligt, ville åka mer men Kajsa skulle jåbba och dave och Fellan var på skidskoleutbildning och de andra asen körde offpist.

Ingen ville på afterski idag, de ville hellre ha pokerkväll, kul?! men men, kan bli trevligt om man inte sattsar allt för mycket och har ett enormt sjukt pokerface. För vem kan spela poker?! inte jag iaf.

powder and out, som st.anton fräckis bloggarna säger.

Dompa...Det heter inte "stureplan" det heter "hemmaplan"

Cajsa säger:
Hallå bloggen!!!
Jag har blivit frisk igen, förkyld och konstant trött bara. Just nu sitter Donka och säger "somna inte, somna inte, somna inte" till mig, hon tycker att jag alltid sover.
Sen sist har jag fyllt 20, mange lycke till meg, tack till alla som skickat hälsningar och presenter och pengar och godis och allt! Jag ska försöka skicka iväg ett "st.anton am arlberg" kort till er med en gullig liten hälsning på. FÖR DET ÄR NI VÄRDA.
Nå?!, vad gjorde jag på min födelsedag? Jag vaknade av att min mobil ringde, ensam vaken sjöng jag lite för mig själv innan Kajsa vaknade och sjöng. Sen gick jag till jubbet och jobbade som vanligt, efter jobbet bjöd jobbet på skumpa. Så åkte jag him och duschade och lite si sådär, Alex (en ny svensk kille som flyttade in hos oss för någon vecka sen) var hemma så vi drack några öl tillsammans. Sen gick vi till TraubenKeller (en mycket beträfflig resturang) och skulle möta upp massvis av människor som vi käkade med. Vi var ett gäng på 15pers, jag fick presenter och blev bjuden på maten.
Presenterna:
Skumpa
Barbie
Sked
Sprit
Vin
kaka
blommor
pengar

Efter resturang b-söket gick vi på fest, helt och hållet skapad för min skull!! Gusch vad roligt det är att få uppmärksamhet. Ska jag gissa på antal personer sådär cirkus tror jag vi var en 45pers som firade mig, eller som hade min födelsedag som en ursäkt för att få förtära alkohol. Fetsen var mycket lyckad och tog slut vid halv tre någon gång. En mycket fin kväll, tack till alla som var inblandade och som läser min/vår (mest min) blogg.
På lördagen sov jag till fem på kvällen, slapp jobba och hade det allmänt gött. Pratade i tele med min familj och si å så.

Alex som flyttat in, det är min och Kajsas nya favorit. Han är en mycket trevlig prick som är kul att snacka med, han har många bra tips på det mesta och delar gärna med sig av sin humor. Killen är stockholmare och är LITE fina och LITE bättre än alla andra :)

Donkas lära Cajsa tyska, keep on:
Donka säger: scheiss dreck
Cajsa säger: va?!
Donka säger: bajs streck!

Dagens visa ord:
Donka säger: "tänk inte så mycket, man måste vara possitiv!"
sammanhanget: Donka snodde en cocacola och jag säger "BUSE, men Lilo kommer snart hem bara så du vet...."

Dagens "just det":
Just det, jag glömde nästan....Jag har lärt mig pjäxdansen!!!! Det är så jävla viktigt! det är dansen att dansa på afterski, då är man inget annat än topnotch!

 NINA DONKA OCH CAJSA på bild



 Det är inte konstigt...

 Arbetsteamet, det är så vi gör det bäst.
"Det är så kontsigt med oss, vi kan ALLTING"