Inläggad

Vi inleder bloggen med en liten gåta
vad är det som är grönt, vitt och gult och hoppar i granar?
svar: ANTE!



Igår var jag och Kajsa med våra älskade parseierblick-pojkar på äventyr. Vi åkte upp på Kapall och under pisten (där det var vindstilla) så hade vi en liten kaklunch där, Ckajsa bjuder! Just när man satt där i fin fint väder, vindstilla med wonderfulla människor och kollade ut över bergen så ville man verkligen inte vara på någon annan plats i hela världen.
Sen skulle Kajjan jobba så då fick vi dra, jag + männen drog ett åk till sen hem. Så kom Alex och så drog vi hem till Pettan. Jag tänkte att vi skulle spela biljard senare på kwellskwisten men det var ingen som ville, åter igen blir jag dissad. Jag kommar aldrig få chansen att bli pro på biljard...

Idag har jag jobbat, har varit rellativt chill. Sen lunch på sonnegg med Kajsa och nu lanar vi på Parseierblick med böcklingarna och Filip. Kajsas pappskalle kommer idag med fru och Sophie men det visste ni redan.
Ikväll är det tydligen fotbollsförfest SEN kareoke på bobo's. Imorgon är miss.C ledig och det är jag ganska nöjd med.

Kajsa och jag ska nog till Venedig en liten sväng om två veckor. Lilo tyckte att vi skulle dra iväg och se lite sevärdigheter innan vi åker hem. Så nu har hon kollat upp tågtider och priser för fyra dagar. Det kan nog bli ball, om pengarna räcker...


Jag på ovanligt bra humör i backarna

Min födelsedagsfest på HausHans

Afterski på Krazy Kangeroo (för ett bra tag sen)

HÄR har vi våra normänn som bodde hos oss ett tag.  Jag saknar dem. 
på bild: ALEX(vår roommate), Christoffer(dansk), Ålex(norsk), Gustav(skibummare), Mattias(stureplansstekare) och Didrik(norsk)

JUST DET, har jag sagt att jag faktiskt visst tycker om våra danskar. De tog inte skämtet så offentligt vill jag säga att jag kommer sakna varenda dansk som vi bor med. Det kommer bli mycket tomt att lämna dem och jag hoppas att vi kommer träffas i framtiden om man besöker det dansktalande landet någon gång...


Ante, Cajsa och Kajsa. Dagen jag "bröt min handled" men ball var man...


Favvo jossan och favvo jonas och skantz och Erika finns med på denna bilden.

NU måste jag uppdatera.
Vi har precis beställt 19 cheesburgare av kajjans pappa direkt från Imst, det kommer kittla störtskönt i kistan.

 CKAJSA<3

Powder and out

Jag äro en sjuk skidåkare

Senaste dagarna har jag åkt massa skidor...iaf ett åk varje dag denna veckan.
Det har varit galet fint väder så det har blivit att man bara kör ett eller två åk sen sitter man på Rendl. Igår åkte jag med Baltzar och killarna på Parseierblick, det blev Rendl på "sts resturang" där byggde jag och Dave varsin toalett i snön som Alex senare kom och invigde. Vilken kille! Hans syster fyllde år igår och eftersom jag och Kajsa har varit ganska duktiga på att festa denna veckan så beslöt vi oss för att somna klockan 16.30 igår. Vi sov för natten men det gjorde INTE Alex. Han kom in och väckte oss både en och två gånger, lagom "po de" så kallat.
(Nu kom han hit så vi ska åka hem om 15minuter...känner mig stressad = inget långt inlägg)

Ikväll vett i tusan vad som händer, kanske en billjardkväll? eller så käkar jag och somnar som stocken.

Imorgon är det Måndag och då kommer Kajjans pappa och Annica+Sophie, sen är det ju KAREOKEkväll på BOBO's mycket viktig dag med andra ord. Just det, sen ska det ju dumpa....

PEACE. Cajsa

Obs, eftersom jag är så dålig på att blogga och lägga ut bilder OCH eftersom Kajsa är ännu sämre så finns det lite andra st.anton bloggar nu kan checka :

sanktanton.blogg.se (det är Ullis som vi bor med)
snoflingor89.blogspot.com (det är mina fantastiska tjejer på Dilara)
freeride.se/blog/stantonbloggen (det är de snygga Parseierblick killarna)
iaminstantonbiatch.blogspot.se (det är balla Lallo)
puderoluder.blogg.se (det är Elias, Ullis man)

VARSÅGODA ha en ball lässtund (eller kolla på bilderstund)

här är två bilder från "mosche"-festen den 22Februari



Kajsa + Cajsa och Parseierblickgänget i mosche...

skulle bli en fotoblogg

.................Det funkade inte lägga upp fler bilder, tusan också. Vi tog oss tid att mecka så svek anslutningen oss (eller er) dumt och orättvist.

Hur som haver här har ni en gnutta av mååååååånga bilder. Lovar jag ska jobba på det!

Denna veckan har inte varit märkvärdig alls, vi har mest jobbat, chillat och kanske festat två gånger "bara". Lite har vi åkt ändå men vädret har varit kisskasst, massa snöstormar i bergen och pister avstängda(ljug?!). Jag, Baltzar och Fellan gav oss ut i tisdags och försökte njuta av lite skidåkning men det var mest kallt och snöigt. Onsdag åkte vi lite skida, torsdag kanske inte skida, fredag ändå skida och lördag absolut inte skida, idag skida...
Ikväll skulle vi ha spelat billjard på Trauben men det sket sig för nu är det inte så många som vill/kunde vara med. Bara jag och Kajsa och hur hade det sett ut? vi kan inte ens spela. Istället blir det en myskväll med killarna på Parseierblick. Kajsa, Dave, Fellan och Chriss är och handlar mat nu för Kajsa ska nämligen laga min mammas thaigryta till oss ikväll. Beträffligt ska det bli.
Vi har även åkt skidor idag, killarna pumpade puder och jag o Kajsa + Donka har åkt Rendelhpist, där är det finaste! Sen blev det en öl på FANG HOUSE.

Jag har hemlängtan, men vill ändå inte hem. Eller handen på hjärtat är det vännerna "familjen" man inte vill lämna. Tur att de flesta bor i närheten.

Det får vara allt för idag jag är megatrött och har ont i hela kroppen tror bloggen kommer gå över till en klagoblogg annars, herrå!


tolahopp tolahej!

Alltså jag fattar inte varför ingen undrar om Danskarna. I början av vår blogg skrev vi jättemycket om danskarna (Ni vet Pettneu Pirates), då var vår blogg mega poppis. Vi låg säkert på 5000 läsare (fan vad kryddat) men jag hade ändå tänkt att göra en lite uppdatering om dessa sjukt manliga männen.

Rasmus: Rasmus är en trevlig kille som man helst inte vill bo med, han är ingen jag kommer flytta ihop med i äldre dagar. Men han är rar ändå om man behandlar honom som han vill när det passar honom. Han gör som han vill helt enkelt. De senaste dagarna har han varit magsjuk och kräkigt en hel del, men igår runt sjutide (19.00) blev han frisk igen....kul för honom.

Sigurd: Denna kille finner jag inte ord till just nu, han går runt och är märklig och deprimerad. Inte heller så rolig att bo med för tillfället. Men han håller sig på sitt rum för det mesta, ibland går han in och rapar och äter. Lägger stinkbomber på toa också..men det är ju bra, då vet man iaf att han lever.

Joachim: Han är en gud på att retas och tycker det är roligt, som tur är har han en grötig danska och dålig engelska så man förstår ändå inte vad han säger. Men han är min favorit bland danskarna ändå och är en duktig diskare...Joachim är också en knepig matlagare höll jag på att säga, kock menar jag visserligen. När de andra köper choklad och cola köper han gärna russin och dricker vitaminer.

Christoffer: haha...han är ju för jävla gullig, men det har han blivit nu när normännen (Alex vänner) har kommit. Jag tror han är lite smygkär för han sover i deras säng ibland helt random. Men det kan han få vara.

Mads: Det roliga är att Mads har precis (efter två månader) börjat prata med mig..Men han är en duktig diskare och sen är han ju kock också, så det är ball och titta på när han lagar mat.

Men jag och Kajsa ser inte skymten av dem så mycket längre, råkar springa på varandra på kwellskwistarna. Just nu är det lite drama där hemma, det är noice på nätterna och skrik på morgonen. Men man börjar vänja sig jag menar man är väll en storstadsmänniska och bor mitt i staden. Det är ju precis som hemma tänkte jag. Bilar och fulla människor och annat skrik.

Husfar Herman har sin familj här nu, det är ganska gulligt. Han blir plötsligt så mycket man, tar pappa-rollen helt samtidigt som lite halvbitter. Hur som haver så är han son störtskön, 8 bast och spelar hur mycket datorspel som helst i vårt kök. Igår när jag kom hem och var riktigt sliten efter en ganska så hård skiddag i snöstorm så satt han där framför tv:n och snackade som aldrig förr. Roligast är att han hittar på lite i hans historier för det ska låta mer ball:

Johannes: Det är Hitler som har lagt ut de här bomberna här
Cajsa: Nehe?! nu hittar du väll bara på?
Johannes: ...ah...
Johannes: Det är nytt med mobiltelefoner i Ryssland nu.
Cajsa: Men nu hittar du på igen?
Johannes:...ah..

HAHA

NÅ åker vi skidor?! Ja, jo det gör vi men det blir alltid eftermiddags åkning. Den är inte den bästa. Igår var det snöstorm när jag, Baltzar och Viktor gav oss iväg mot Ullmerhütte för fika pause. Men det var ganska kallt och ett två tre så fick jag ögoninflamation, fattade ingenting. Helt annat. Idag har jag och Kajsa haft en utomordentlig fin dag på Rendelh (tro det eller ej i backarna och inte på beachen) Det var ganska isigt men ändå härligt.
I söndags så var jag på moonhajk, klockan tolv åkte vi ut till st.Christoph för att hajka upp för berget mot Galzig. Det var meningen att vi skulle få en riktigt fin åkning i månskenet och nypistade pistar och många slalom svängar. MEN det gick ju sådär, när vi väl var upp på berget (efter en timmes hajking) så kom det en fruktansvärd kall och tjock dimma. Man såg ingenting och Jonas slänger fram en skön kommentar med världens SUMOröst "Är det någon som njuter?"
Alla trillade minst EN gång
Just det, min handled mår bra igen. Tåler inte att bli tryckt på och att bråttas med dock men ibland får man ju bita ihop om någon tigger styrk. Men som sagt, är det inte det ena så är det det andra, jag har åkt på någon jeffla ögongeggasjuka. Riktigt oball. Men det är redan bättre så det var väll bara en liten rensning på...jag vet inte vad.

BILDER gott folk kommer!

Sanningen är den att KAjsa kommer hit om en stund och lägger in bilder på min dator. Sen kommer dem upp på bloggen! MEN ni som är otåliga er ska jag nu ge en bild från moonhajken i Söndags (OBS! Kajsa är inte med på bilden, så ni behöver itne leta efter henne)

från vänster: Martin, Ludde, Elin, Jessica, Skantz, Daniel, Baltzar, Jonas, Jocke, Cajsa och Mattias i fronten. Sen har vi Snygge Josse som fotograf.

POWDER AND OUT