Säsongen äro slut

Känns både bra och dåligt, kan nog säga att jag talar både för mig och Kajsa när jag säger att vi upplevt den bästa tiden i vårt liv. Det var skönt att komma hem, det finns inte mycket kvar i st.Anton nu. Bortsett från våra små böcklingar som drar hem på onsdag..Jag vill att de flyttar in i min källare nu, kommer kännas tomt utan grabbar i källaren. Men det löser sig nog. På fredag ses vi alla igen!

Jag och Kajsa tackar för en fin fin säsong och tackar alla läsare som stått ut med oss, följ gärna med oss på våra vanliga bloggar:

http://cajsamoller.blogg.se

http://holmqwist.blogg.se




fest å hemresa

Så var även vår tid här, ikväll är vår sista kväll och imorgonbitti så lämnar vi st.Anton. Det ska bli ganska skönt att komma hem, liftarna stänger imorgon, vännerna har åkt och syster har en valp där hemma.
Igår var vi ute och åkte skidor "der weisse ring" det var faktiskt ganska bra åkning, jag trillade såklart på min handled och gnällde en skvätt. Men nu är jag glad igen. jag kan bjuda på några bilder från igår när vi var på äventyr.







das war alles, danke schön!

Ikväll är det först och främst käk på schemat, Tina och Ronny är här och då får man riktig mat. De var chockerade över hur snabbt jag åt upp lunchen idag. "Har du inte ätit på 5månader eller?".
Nej, men jag är glad ändå..Senare var det utgång, Josh hade sin sistaste sista utgång och han köpte drinkar till oss alla. Kvällen var farlig men vi lever idag. Eller Josh var väll lite halv död men snackar lika mycket för det. Men nu är det lilla aset på G hem till Manchester igen. sorgligt...

Hoppsan sa nu vart det krubb !!! tjatja


Rubriken suger

Så sitter man här och har varit upp sen klockan sju. Stressade lite och trodde jag skulle vara sist ut, men NEJ!
Igår köpte jag mina skidor+pjäxor+stavar till ett sjuktbra pris, efter det vi halv tre tiden så åkte vi lite skidor. Jag hade tvingat upp alla i backen och var ganska nöjd med det, även fast åkningen kanske inte var den bästa. Ungefär 3decimeter med slask som man sjönk ner i och bromsade farten.
Sen blev det FangHouse för hela den slanten ja, Hasse bjöd oss på husets vin (jägermeister) och så köpte vi en Öl. Jag ville ha en liten, men det var inget tal om den saken på FangHouse har de bara stora öl.
Sen gick jag hem och la mig, kollade tv och chillade. Jag vilade upp mig för idag, vi ska åka vitaringen för jag och Kajsa har inte gjort det ännu. Det var som så att alla var pepp på liftöppning och innan dess skulle vi till affären och köpa picknick. MEN som vanligt är det bara jag som är morgonpigg nog. Var uppe sju, nu är klockan nio, vi skulle egentligen gå vid åtta. ÅTER IGEN missar vi liftöpnning..Igår konstaterade jag att jag bara har haft EN hel skiddag denna säsongen och varit på liftöppning 3gånger. Känns lite sisådär tycker jag.
Idag är sista skiddagen och snart är vi HEMMA :D:D:D:D

Här är lite bilder från Pisa:



skåda Italien

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag och Kajsa har givetvis haft det mycket bra i Italien. Aldrig har några 20åringar någonsin varit så kulturella före fest som vi var denna vecka. Vi har varit på cirkus 10 museeum (minst) och vi har sett det mesta utan att veta riktigt vad det var vi kollade på alltid.
Tänkte lägga upp några bilder och sedan se fram emot 1000frågor när jag kommer hem...






Lycka i kärlek till Ckajsorna?!






JAPP VI GJORDE DET MAN INTE FICK!!!!--->




Oj oj, bilderna från Pisa vill inte fungera. Tradigt. tar det en annan dag. HEJ SÅ LÄNGE!


dålig uppdatering vah?!

Cajsa här
Tja tja, jag vet det har varit kass uppdatering. Vi har ganska så fullt upp hela tiden men nu när Ulrica skriver en klagokommo så är det väll lika bra att lägga upp lite ny text.

St.Anton är fint nu, solen skiner för det mesta hela tiden och man åker skidor i bara tröja. Tyvärr är jag ganska så lat och tycker annat är viktigare än att gå på liftöppning. De flesta vännerna har åkt hem nu, men några finns kvar så man kan fortfarande festa, hehe.

Vi har slutat vårt jobb nu både jag och Kajsa så vi är ganska glada och det känns som om vi är på semster igen. På Måndag blir det ännu mer semester då vi tänkte göra en liten tågluffning i Italien. Vi börjar med Verona, åker vidare till Venedig och senare till Florens och så avslutar vi i Pisa. Ska bli ganska ball faktiskt.

Jag kan inte komma på något roligt att berätta eftersom vi har gjort ganska mycket sen förra inlägget. Innsbruck var vi i för inte så längesen, det var ganska trevligt. KAjsa ville köpa en klocka  (det var mycket man ville köpa) men jag tog henne i "nackaskinnet" och sa: du hade inte tänkt shoppa i Italien ellooooooor?...Klart hon hade, så hon struntade i klockan. Men Josse köpte den istället. haha, kompis.

Jag har tappat min mobil i backen igår så nu är jag okontaktbar ett tag. Mitt svenska nummer lever fortfarande men det finns ingen telefon till den. Men det löser sig när jag kommer hem.

nu ska jag och Kajsa gå på staden!

inte powder men out